Bruk av informasjonskapsler

Bruk av informasjonskapsler

Kort versjon

Vi innsamler anonym statistikk om vår besøkende, som f.eks. hvilke av våre sider du besøkt.
Noen tredjeparts-tjenester som Facebook og Twitter kan registrere at du har besøkt dette nettstedet, hvis du bruker disse tjenesetene. Vi kan ikke kontrollere dem, men vi tror ikke dette utgjør noen trussel mot deg.
Registrerer du deg hos oss, tar vi stor forsiktighet for å holde informasjonen din trygg, og vi vil aldri dele den med andre uten spesiell tillatelse.
Vi deler aldri dine data med tredjepart, unntatt for å hjelpe oss med å levere tjenestene våre.
Dette er bare de viktigste punktene. Hvis du ønsker å vite mer kan du lese mer herunder.

Måling av våre besøkende

Vi innsamler statistikk om vår besøkende på vår nettsted ved hjelp av Google Analytics. Her registreres hvilke sider du har sett på, hvordan du kom til nettstedet vårt, og noen grunnleggende informasjon om din datamaskin. All denne informasjonen er anonym – så vi vet ikke hvem du er; bare at noen besøkte nettstedet vårt.
Informasjonen vi samler inn fra Google Analytics hjelper oss å forstå hvilke deler av vårt nettsted som gjør det bra, hvordan folk finner fram til nettstedet vårt o.s.v. Denne informasjonen bruker vi til å gjøre nettstedet bedre, og til å planlegge våre reklamekampanjer.

Facebook, Twitter og andre sosiale nettverk

Disse tjenestene gir sosiale dele-knapper og liknende funksjoner som vi bruker på våre nettsider – som f.eks. ”Like” og ”Tweet”-knappene.
For å gjøre dette mulig brukes kode levert av disse tjenestene, og som vi ikke kontrollerer selv. For å fungere må de fleste av disse tjenestene vite om du er logget inn. Vi har ikke tilgang til denne informasjonen, vi kan heller ikke kontrollere hvordan disse tjenestene bruker den.
Sosiale nettverk kan derfor vite at du har besøkt dette nettstedet, hvis du bruker disse tjenestene (det er ikke til å si om de gjør det, og deres retningslinjer kan endre seg). Da vår hjemmeside er ganske harmløs, antar vi at dette er ikke er et problem for vår brukere.

Online betaling

Vi bruker en rekke leverandører til å motta online-betaling for vår produkter. Disse selskapene vil ha tilgang til din personlige og betalingsinformasjon.
De tredjeparts tjenester vi bruker er WorldPay (for å behandle kredittkort) og PayPal (for å behandle kredittkort og motta betaling via PayPal).
Vi deler kun informasjon med disse selskapene i den grad det er nødvendig i forbindelse med behandlingen av betalinger du gjør via våre nettsider.

Oppdateringer av disse retningslinjer

Vi vil oppdatere denne personvernpolitikken fra tid til annen, særlig når teknologien endres. Du kan alltid sjekke denne siden for nyeste versjon. Vi kan også varsle deg om endringer i våre retningslinjer for personvern på e-post.

Spørsmål?

Hvis du har spørsmål om denne personvernpolitikken eller om dine personlige data, kan du skrive til oss via e-post til eller per post til Anglodan Services Ltd, Jupiter Drive, Battersea Reach, Ensign House, London SW18 1TA, United Kingdom.

Retningslinjer for personvern

Klikk her for å lese vår generelle retningslinjer for personvern.